Okulumuzun Tarihçesi

İlkokul binası Gölenye Köyü zamanında 1958 yılının Ağustos ayında inşa edilmiştir. 3 yıl sonra bir derslik daha ilave edilmiştir. 1973 yılından sonra şimdiki binamızın bulunduğu yerde eğitim öğretime başlanmıştır. 1987 yılında İnayet Coşkun Kodak adındaki hayırsever tarafından bina İçmeler Ortaokulu olarak eğitim öğretime başlamıştır. 1993 yılında hayırsever Kamil Acarer tarafından yaptırılan bina ile okulumuz eğitim öğretime devam etmişitir. Aralık 2018'de deprem riski nedeniyle yıkım kararı alınmıştır. Şubat 2019'da ilkokul binasında ikili eğitime  geçilerek Şubat 2022'de ilkokul ortaokul Hacı Ali Akın Anadolu Lisesi'ne geçilerek 18.04.2022'ye kadar eğitim öğretime burada devam edilmişitr. 18.04.2022'de devletimiz tarafından yeniden yapılan ortaokul binamıza ilkokul (öğlenci) ortaokul (sabahçı) olarak taşındık. H eğitim öğretimimize bu şekilde devam etmekyetiz.